Ekonomi

Mitrovicë: Fabrika e këpucëve “Solid” dhuron këpucë për Handikos

Ahmet Kuçi, pronar i fabrikës së këpucëve “Solid”, ka dhuruar këpucë për fëmijët e organizatës së personave me nevoja të veçanta Handikos në Mitrovicë.

Në këtë ceremoni dhurimi ishte i pranishëm kryetari i Komunës Agim Bahtiri me bashkëpunëtorë, si dhe koordinatorja e AKB-së Mimoza Abrazhda.

Drejtoresha e Handikos, Myrvete Hasani u shpreh shumë falënderuese për këtë gjest human të pronarit të fabrikës “Solid”, Ahmet Kuçi. /KI/

Komentoni