Kosova

Ministri Hoti pro protestës: Kryesit e krimeve të dënohen e të kërkohet falje

Ministri i Financave, Avdullah Hoti, Përmes një postimi në rrjetin social Facebook, e ka përkrahur protestën në Mushtisht, por ka thënë se ajo duhet të jetë paqësore.

Sipas tij, protesta paqësore dërgon mesazh të miqtë e Kosovës se kryesit e krimeve duhet të dënohen dhe të kërkojnë falje.

Ja shkrimi i plotë i Hotit:

Ne Mushtisht me te drejte protestohet, por protesta duhet te jete paqesore. Nje proteste paqesore u dergon mesazh te qarte miqve te Kosoves se pavarur se krimet sa me parë duhet te zbardhen, kryesit e krimeve të denohen dhe te kete kerkim falje. Nje proteste paqesore na ngrit neve si popull dhe na dallon nga kryesit e krimeve.

Komentoni