Kosova

Milaim Zeka ka tri lajme të mira për Kosovën

Anëtari i Nismës Milaim Zeka ka tri lajme të mira për Kosovën. Thotë se javën që vjen zhbllokohen institucionet dhe zgjidhet Kryesia. Flet edhe për qëndrimin e Pacollit që sipas tij po i shikon interesat e Kosovës. Ndërsa e quan lajm të mirë edhe kandidaturën e Arbër Vllahiut për kryetar të Prishtinës.

Postimi i tij i plotë:

Komentoni