LifeStyle

Mielli i misrit, domosdoshmëri e dietës suaj

Sot do të flasim për benefitet e miellit të misrit për shëndetin e përgjithshëm të njeriut.

Mjekët dhe nutricionistët vazhdimisht rekomandojnë konsumimin e këtij lloj mielli për shëndet të plotë, transmeton Indeksonline.

Mielli i misrit është parakusht për shëndet të mirë të lukthit dhe zorrëve ngaqë tretet lehtë dhe nuk rëndon lukthin dhe zorrët.

Misri është i përshtatshëm edhe për dietat për humbje në peshë dhe mirëmbajtje të peshës trupore.

Mielli i misrit ka përdorime të ndryshme ku mund të përdoret për të gatuar bukë, gjella por edhe ëmbëlsira të ndryshme.

Komentoni