Rajoni

Menduh Thaçi nesër para Prokuorisë Speciale

Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare Menduh Thaçi do të merret në pyetje informative në Prokurorinë Speciale Publike.

Raportohet se Thaçi në PSP do të paraqitetsi dëshmitarë për një rast që lidhet me publikimin e përgjimeve nga LSDM-ja vitin e kaluar.

Të hënën bashkë me Thaçin para PSP-së duhet të flasin edhe Silvana Boneva nga VMRO-DPMNE-ja dhe Samka Ibrahimovski.

Komentoni