Kosova

Më shumë se një orë pritjet në zonat kufitare të Serbisë

Sipas informacioneve të Policisë Kufitare të Serbisë njoftohet se në kufij janë dukeu krijuar kolona të gjata të cilët shkaktojnë pritje për udhëtarët.

Sipas tyre e gjithë kjo është si rrjedhojë e fluksit të madh të automjeteve që është përgjatë këtyre ditëve në rrugët e Serbisë, raporton Tanjug.

Siç është raportuar, shumica janë duke pritur në vendkalimin kufitar ‘Gradinë’ për më shumë se një orë e gjysmë teksa në vendkalimin kufitar ‘Sid’ janë duke pritur deri në 60 minuta në hyre dhe dalje të vendit.

Kurse duhet cekur se pritje të gjata janë duke u shkaktuar edhe në kufirin tek ‘Dheu i Bardhë’ gjatë këtyre ditëve kur edhe është shtuar fluksi i automjeteve nga ardhja e shumë mërgimtarëve në Kosovë.

Komentoni