Bota

Masakër në Harkov, me Jepp në masë!

Në qendër të qytetit Harkov në Ukrainë një automjet tipi Jeep është futur në masën e këmbësorëve dhe ka të vdekur, bënë të ditur policia e Harkovit.  Gjatë futjes në masë të Jeep në mesin e këmbësorëve pesë persona kanë vdekur, derisa gjashtë të tjerë janë hospitalizuar dhe janë në gjendje kritike. Në vendin e ngjarjes menjëher kanë dalë pjesëtarët e Ministrisë së Brendshme dhe prokurorisë, ndërsa ndaj drejtuesit të makinës ka nisur procedura penale./KI/

Komentoni