ShowBiz

Martohet vajza e Adem Jasharit

Marigona Jashari, vajza e komandantit legjendar Adem Jashari, i ka dhënë fund beqarisë.

Ajo është martuar me Faton Behën.

Këngëtari Alban Mehmeti, ka treguar nëpërmes postimit të tij në Facebook. Mehmeti është ndej i privilegjuar që ka pasur rastin të këndoj për çiftin e ri, për vajzën e Komandantit Adem Jashari.

Në vijim po japim statusin e këngëtarit Mehmeti:

“Ishte nder, kënaqësi dhe privilegj që sot të këndonim në dasmën e vajzës së vetme të Komandantit Legjendar, Adem Jashari Urime Faton Beha dhe Marigona Jashari”. /KI/

Martohet vajza e Adem Jasharit

Komentoni