ShowBiz

Marina Fara nuk i ndalë provokimet (Foto)

Marina Fara nuk di gjë tjetër veçse të provokojë.

E bija e këngëtares së njohur, Eli Fara nuk është se shquhet për ndonjë gjë të veçantë.

Jo rrallë herë ajo publikon fotografi nga më të ndryshmet, dhe kjo me qëllim që të ketë sa më shumë vëmendjen e të tjerve.

Edhe kësaj radhe ajo ka shpërndarë një fotografi, teksa dukshëm ka provokuar me gjoksin e saj.

Komentoni