Kosova

Maloku ka një pyetje për policin e arrestuar nga Serbia

Naim Maloku, ka reaguar pas arrestimit të drejtorit rajonal të Policisë në Mitrovicën Jugore, Nehat Thaçi.

Maloku në Facebook, ka pyetur se përse Nehat Thaqi ka shkuar në Serbi.

“Ish-ushtari i UÇK-së dhe tani drejtor i Policisë në rajonin e Mitrovicës Nehat Thaqi, arrestohet në Serbi? E çka lypi në Serbi?” ka shkruar ndër të tjera Maloku.

Maloku ka një pyetje për policin e arrestuar nga Serbia

Komentoni