Video

‘Liqeni pa ujë’

Liqeni i Vërmicës është tharë gati tërësisht.

Ky liqe është shpallur “Zonë nën mbrojte” nga shteti i Kosovës dhe ka potencial që të shpallet Vlerë e Mbrojtur e Natyrës.

Komentoni