Kosova

Limaj: Thaçi po e përdor Ushtrinë për të përmirësuar imazhin

Kryetari i Nismës për Kosovë, Fatmir Limaj, ka pohuar se Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka mundur që pesë vite ta transferonte FSK-në në ushtri në mënyrën siç ka propozuar tani, por ai shpreh dyshimin se daljet e tij publike gjithkund dhe gjithkah, e kanë veç një qëllim, mashtrimin.

Shkrimi i plotë i Limajt i publikuar në Facebook:

Komentoni