Kosova

Limaj: Qeveria është dashur ta dëgjojë shqetësimin e opozitës

Kryetari i Nismës për Kosovë, Fatmir Limaj, ka thënë se debati i thirrur për demarkacionin, i cili pritet të zhvillohet të mërkurën, nuk është konceptuar si duhet. 

Limaj tha se Qeveria moti është dashur ta dëgjojë shqetësimin e opozitës, por nuk e ka bërë një gjë të tillë.

“Ky debat nuk është konceptuar qartë, ndërsa ne si opozitë kemi dërguar listën e disa ekspertëve, por nuk kemi marrë asnjë përgjigje ende”, ka thënë Limaj.

Sipas Limajt, Qeveria e Kosovës asnjëherë nuk ka pasur sjellje normale në raport me kundërshtarët e demarkacionit.

“Gabimi ka filluar dhe gabim janë bërë hapat, duke mos pasur transparencë”.

“Qeveria normale do të duhej që shqetësimin ta merrte seriozisht dhe do të duhej të ftonte ekspertë e t’ju ofrojë mundësi për t’i paraqitur argumentet e veta dhe jo të kthehet në një garë, në një gjuhë jo shumë normale dhe jo profesionale”, tha Limaj për Klan Kosovën.

Komentoni