Kosova

Limaj caktohet përgjegjës për organizimin e mbledhjeve me Shqipërinë

Qeveria e Kosovës ka caktuar zëvendëskryeministrit Fatmir Limaj përgjegjës për organizimin e mbledhjeve të përbashkëta me këshillin e ministrave të Shqipërisë.

Ky vendim i kabinetit qeveritar është marrë në mbledhjen e sotme të Qeverisë dhe është caktuar edhe për organizimet e mbledhjeve tjera eventuale.

Komentoni