Kulturë

Librat shqiptarë në libraritë serbe (Video)

Virgjil Muçi i ftuar në “Kronikë e Pambaruar” në Ora News tregoi se librat e Ismail Kadaresë dhe “Kurbani” i Edi Ramës ndodhen në libraritë serbe.

E vërteta është se ne më shumë kemi përkthyer nga shkrimtarë serbë sesa kanë përkthyer ata shkrimtarë shqiptarë” Ndiqni intervisten e plotë me Virgjil Muçin.

Komentoni