Kosova

Lëndohet një polic

Një polic i Kosovës është lënduar gjatë aksionit simbolik të Lëvizjes “Studim Kritikë dhe Veprim” dhe organizatave të tjera të Parlamentit Studentor të Universitetit të Prishtinës, të cilët po protestonin në oborrin e UP-së përkatësish para Kishës Ortodokse serbe, të cilët po kundërshtojnë funksionalizimin e kishës raporton “Zeri.info”.

Komentoni