Kosova

Lekaj: Mimi “Më vije keq”

Ardian Gjini ka arritur që në balotazhin e sotëm ta mund kundërkandidaten e tij, Mimoza Kusari Lila dhe kësisoj ta rikthejë komunën e Gjakovës pas katër vitesh.

Në një postim në Facebook, Lekaj ka shkruar se Gjakova është zonë operative e Ramush Haradinaj.

“Ramush Haradinaj, Komandant n’luftë, komandant n’paqe. Gjakova zonë operative e tij, ushtarët e Ti, qytetarët e Gjakovës. Mimi “me vije keq”!”

Komentoni