Kosova

LDK kërcënon me bojkotim të seancave

Lidhja Demokratike e Kosovës ka kërcënuar me bojkot të Kuvendit në rast se përsëritet e njëjta praktik siç ndodhi gjatë seancës së sotme me dështim të votimit lidhur me rekomandimet e opozitës për vendimin e qeverisë për rritjen e pagave.

Për këtë çështje, shefi i Grupit Parlamentar të LDK-së, Avdullah Hoti, theksoi se praktika të tilla dëmtojnë rënd Kuvendin.

“Duhet të votojmë sot për shpërbërje të Kuvendit, pasi që kemi një listë të gjatë të votimeve, dhe nëse vazhdojmë me këtë praktikë ne nuk do të marrim në seanca tjera”, ka thënë Hoti.

Përndryshe, me 45 vota për dhe 1 abstenim kundër Kuvendi i Kosovës, nuk arriti që ta kalojë rekomandimin e LVV dhe LDK-së për rritjen e pagave nga ana e ekzekutivit. /Kosova.info/

Komentoni