Kosova

Kuvajti premton ndihmë për Kosovën

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, priti sot në takim ambasadorin e Kuvajtit në Shqipëri,. Fayez Mishari Al-Jassim.

Reçica falënderoi ambasadorin për vizitën e tij bërë institucioneve të Kosovës dhe MPMS-së në veçanti.

Ai gjithashtu e falënderoi për mbështetjen e vazhdueshme që Kosova ka pranuar, nga shteti i Kuvajtit, dhënë për zhvillimin dhe shtetndërtimin e shtetit tonë.

Al-Jassim, shprehu gatishmërinë e tij dhe shtetit të Kuvajtit, për të ndihmuar Kosovën.

Komentoni