Bota

Kur populli i uritur shndërrohet në armik

Protestat që zunë Iranin dhe botën në befasi janë venitur, por jo edhe zemërimi i popullsisë.

Në shënjestër të revoltës, kësaj radhe, është gjithë establishmenti.

Çfarë do të ndodhë me Republikën Islamike gati 40 vjet pas revolucionit.

Komentoni