Kosova

Kryesia e Kuvendit në takim konsultativ për tryezën e nesërme

Kryesia e Kuvendit të Kosovës ka filluar mbledhjen urgjente, ku po marrin pjesë shefat e grupeve parlamentare dhe deputetët që kanë iniciuar debatin për demarkacionin me Malin e Zi.

Mësohet se ata po konsultohen për tryezën e nesërme.

Në këtë takim nuk po marrin pjesë përfaqësuesit e AAK-së dhe Nismës.

Komentoni