Kosova

Kryesia e AAK-së në Drenas kalon në PDK

Kryetari, nënkryetarët, sekretari i përgjithshëm dhe tërë Kryesia e AAK-së në Drenas e kanë braktisur subjektin politik të udhëhequr nga Ramush Haradinaj për të kaluar në PDK.

Personat e këtij subjekti që kanë aderuar në PDK janë: Bujar Morina, kryetar, Idriz Heta dhe Ujup Rama, nënkryetarë, Gazmend Morina, sekretar i përgjithshëm, Hajrie Gashi, kryetare e rinisë, Vjollca Shala, kryetare e Gruas si dhe anëtarët e Kryesisë: Hashim Gashi, Avni Janova, Florim Morina, Mërgime Prenku, Afrim Gashi, Smail Hasi, Tafil Hoti, Besart Leku, Mustafë Zariqi dhe Skënder Hajdari.

Komentoni