Kosova

KQZ vazhdon edhe sot me decertifikimin e kandidatëve

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mban mbledhjen e radhës, ku do të shqyrtohen dhe miratohen rekomandimit për decertifikimin e kandidatëve të cilët kanë bërë kërkesë për tërheqje nga listat e certifikuara të subjekteve politike.

Po ashtu, do të bëhet edhe shqyrtimi dhe miratimi i rekomandimit për certifikim të kandidatëve, dhe rekomandimi për akreditimin e vëzhguesve për Zgjedhjet Lokale 2017.

Gjithashtu, do të shqyrtohet shqyrtimi dhe miratimi i shpenzimeve për Zgjedhjet e Parakohshme për Kuvendin e Kosovës 2017. /rtk/

Komentoni