Kosova

Konjufca-Uran Ismajlit: Ke hy në mal pa sakicë

Deputeti i Vetëvendosjes Glauk Konjufca, ju ka drejtuar Ministrit të Shëndetësisë Uran Ismajlin, duke i thënë se ai ka ardhur në postin e ministrit në këtë dikaster falë miqësisë që ka pasur me Kadri Veselin.

“Ti ke ardhur në postin e ministrit për shkak që je shok me Kadri Veselin, për asgjë tjetër nuk ke ardhur në këtë pozitë, për ty vlen thënia popullore që ke hy në mal pa sakicë. Ka hala ne QKUK aparate qe nuk e di si funksionojnë, as pacientet nuk janë në dijeni të atyre aparaturave që janë aty”, ka thënë Konjufca.

Kurse, sa i përket vdekjes se tre pacientëve, Konjufca ka thënë se ministri Ismajli duhet të zbardh skandalin e gazit i cili mori jetën e 3 pacientëve.

“Nuk po akuzojmë atë për vdekjen e tyre por se si po e zgjidh atë situatë. Fajtori për vdekjen e tyre ka qenë gazi, por duhet hetuar kush e ka sjellë atë gaz dhe si ka ardhur deri te kjo”, ka thënë Konjufca.

Komentoni