Kosova

Komisioni për Demarkacionin ende pa raport final

Kryetari i Komisionit Shtetëror për Shënjimin dhe Mirëmbajtjen e Kufirit Shtetëror, Shpejtim Bulliqi tha se ish-komisioni ka punuar në mënyrë abuzuese, dhe se ka pasur idenë se çfarë ka bërë, njofton Klan Kosova.

Gjatë raportimit para komisionit për Integrime Evropiane, lidhur me të gjeturat e komisionit që udhëheq për Demarkacionin tha se komisioni në krye me Mehën ka vënë vij të re kufitare me Malin e Zi.

Ai shtoi se komisioni i ri nuk ka ende raport final.

Komentoni