Kosova

Komisioni për AKI-në nuk ka informata rreth sigurisë në vend

Komisioni për Mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë (AKI), i kryesuar nga kryetari i Komisionit Haxhi Shala, mbajti sot mbledhjen e radhës.
Në këtë mbledhje komisioni ka shqyrtuar platformën e AKI-së për siguri dhe inteligjencë. Është diskutuar po ashtu edhe për mënyrën e implementimit të saj. Lidhur me këtë, Komisioni mori vendim që në mbledhjen e radhës të ftohet drejtori i AKI-së, për të raportuar rreth implementimit të kësaj platforme. /KI/

Komentoni