Kosova

Koci: Të kërkohet drejtësi për qytetarët e Kosovës, pa marrë parasysh nacionaliteti

Avokati i njohur, Arianit Koci ka thënë se duhet kërkuar drejtësi për të gjithë qytetarët e Kosovës, pavarësisht se çfarë nacionaliteti janë.

Ai në 14 vjetorin e vrasjes së dy serbëve në Gorazhdec të Pejës, ka shkruar në Facebook se është obligim shtetëror të kërkohet drejtësi dhe vrasësit të sillen para drejtësisë.

Ja postimi i plotë:

Komentoni