Kosova

KMDLNj: Standarde të dyfishta edhe për të drejtat dhe liritë fetare

KMDLNj me anë të një komunikate për media vlerëson se në Kosvë janë duke u zbatuar standarde të dyfishta në lidhje me fushën e lirive fetare.

Ky reagim i KMDLNj-së vjen pas inicimit të një peticioni që kundërshton ndërtimin e xhamisë së madhe në Prishtinë si dhe mos dhënia e lejes për ndërtim.

Kjo pasi që sipas KMDLNj-së u lejua ndërtimi i Katedrales në vend të shkollës ku ishte, kisha në Llapushnik si dhe Patrikana e Pejës që ia ka devijuar edhe rrjedhën e lumit.

Komentoni