Video

Kjo mace është me të vërtetë djallëzore (Video)

Kjo mace është me të vërtetë djallëzore pasi ka penguar një vajzë të vogël që po mësonte të ecte.

Në videon e regjistruar, vogëlushja nga Kina inkurajohet nga personi që po e filmon, i cili mendohet të jetë babai i saj, që të ecë drejt dhomës së ndenjes. Sapo ajo hedh hapat e parë macja bardhë e zi i nxjerr njërën nga putrat para këmbës dhe e rrëzon në dysheme.

Menjëherë vajza i drejton gishtin maces për ti vënë në dukje se e dinte që e rrëzoi me qëllim. Macja mjaullin me zë të lartë, e papenduar për veprimin e saj dhe dukej sikur është tronditur nga rrëzimi i saj. 

Komentoni