Kosova

Këta janë emrat e kandidatëve për kryetarë komunash nga LDK?

Partitë politikë po sa të formohet qeveria do t’u duhet të përgatiten për zgjedhjet lokale që mbahen me 22 tetor të këtij viti.

Dhe ndër hapat e parë që duhet bërë është caktimi i kandidatëve për kryetarë komunash.

Lidhja Demokratike e Kosovës duhet se nuk ka humbur kohë fare.

Sipas një media online, Gazeta Monitor, LDK tashmë ka caktuar shumicën e kandidatëve për kryetarë komunash në Kosovë për zgjedhjet e ardhshme.

Disa nga emrat janë këta;

Hatim Baxhaku – Prizren

Safet Kamberi –Mitrovicë

Lutfi Haziri – Gjilan

Sali Asllanaj-Suharekë

Muharrem Sfarça -Ferizaj

Agim Veliu –Podujevë

Vjosa Osmani-Prishtinë

Imri Ahmeti-Lipjan

Burim Berisha –Fushë Kosovë

Luan Gola –Gjakovë

Bekrije Cena -Rahovec

Selim Kryeziu –Dragash

Mehmet Krasniqi – Obiliq

Haki Rugova –Istog

Jeton Mushkolaj – Deçan

Shaip Surdhulli –Kamenicë

Sokol Haliti ose Faruk Nura –Viti

Komentoni