Fotogaleri

Kështu duken putrat e merimangave nga afër (Foto)

Një numër i madh i njerëzve kanë frikë nga merimangat, por pak njerëz i kanë vënë re pjesët e tyre të lezetshme.

Në terma shkencor, putrat apo këmbët e tyre njihen si “tarsus”, dhe që është pjesa më e komplikuar e putrave të tyre, transmeton Koha.net.

Ashtu sikur macet dhe qentë, edhe merimangat i kanë putrat e tyre, por se ato i përdorin edhe si shqisë të nuhaturit dhe të dëgjuarit.

Komentoni