ShowBiz

Kate Winslet nderohet me çmimin “Actor Inspiration Award”

Kate Winslet, është një inspirim për shumë njerëz dhe tani ka ardhur koha që ajo të nderohet për këtë gjë.

Fituesja Britanike e çmimit Oscar, do ta pranoj çmimin special “Actor Inspiration Award” të cilin e ndanë shoqata e aktorëve në Hollywood. Ky shpërblim ka për qëllim ta nderoj karrierën e saj disa vjeçare si dhe angazhimin e përshkushtuar të aktores në çështjet e bamirësisë.

Çmimi do ti ndahet Winslet-it më 9 nëntor, në qendrën e Artit Performues “Wallis Annenberg” në Beverly Hills.

Komentoni