Video

Kanguri befasoi fëmijën, e godet në fytyrë (Video)

Fëmija i identifikuar si Dyson, ka qenë në një kopsht zoologjik të Australisë së bashku me familje, kur është befasuar keq nga kafsha që ai donte ta ushqente.

Ai është inkurajuar nga i vëllai që t’i shkonte pranë një shpeze të madhe dhe kangurit, i cili e qëlloi lehtë në fytyrë, transmeton Telegrafi.

“A je mirë, a të goditi shumë?”, ka pyetur nëna tij, duke qeshur me rastin që ndodhi.

Derisa ai po largohej, një vizitore ka nisur të bërtiste nga frika se mund ta pësonte njëjtë nga kjo gjallesë.

Komentoni