Kosova

Jevtiq: Në Mushtisht u përdor receta e Gjakovës

Ministri për Komunitete dhe Kthim në qeverinë e Kosovës, Dalibor Jevtiq, ka thënë se me rastin e protestave të sotme në Mushtisht tregohet se serbët nuk janë të mirëseardhur në Kosovë.

“Po na përsërit Gjakova, duke u përdorur e njëjta recetë për të duke dërguar mesazhin se serbët nuk janë të mirëseardhur”, ka thënë Jevtiq, njofton Klan Kosova.

Ai tha se në vend që lajmi i sotëm të ishte se serbët e zhvendosurve qenë në gjendje për të festuar dhe për të përkujtuar lavdinë, lajmi do të jetë që shqiptarët etnikë parandaluan këta njerëz të vijnë për një ditë”.

“Në zemër të Evropës në shekullin e 21 nuk lejohet që njerëzit të lëvizin lirshëm”.

Komentoni