Kosova

Jep dorëheqje udhëheqja e veteranëve të Prishtinës

E gjithë struktura udhëheqëse e degës të Shoqatës të Veteranëve të Luftës në Prishtinë mësohet të ketë dhënë dorëheqje të enjten.

Bislim Shala, një nga veteranët e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, ka thënë, në një njoftim dërguar mediave, se dorëheqja ka ardhur si arsye e parregullsive dhe numrit të shtuar të veteranëve nga disa ish- bashkëluftëtarë të zonës së Llapit.

Shala ka thënë se kjo dorëheqje ishte kërkuar nga pjesëtarët e ish grupit Gueril BIA të UÇK-së, të cilët po ashtu janë pjesë e degës së veteranëve në Prishtinë.

Komentoni