Kosova

Janjiq: Pres marrëveshjen finale Kosovë-Serbi

Drejtori i Forumit për Marrëdhënie Etnike me seli në Beograd, Dushan Janjiq, ka folur për pjesëmarrjen e Listës Serbe në qeverinë e drejtuar nga Ramush Haradinaj. Në një intervistë për RTK-në, ai ka thënë se serbët duhet të marrin pjesë në institucionet e Kosovës.

Janjiq ka shtuar se pret që pas 18 muajsh mes Kosovës dhe Serbisë të nënshkruhet marrëveshja finale.

Komentoni