LifeStyle

Ja 7 gjërat që pasanikët nuk i thonë kurrë

“The Indenpendet” ka botuar një studim për gjërat që njerëzit e pasur nuk i thonë asnjëherë. Ja cilat janë ato:

1 – Si do mund ta përballoja këtë?! Çdo gjë është e mundur dhe e përballueshme për një njeri të pasur.

2 – Punoj për para. Për njerëzit e pasur më e përdorur është shprehja “paratë për mua”.

3 – Kujdes me investimet kur bëhet fjalë për paratë. Një njeri i pasur do të thoshte mëso të menaxhosh riskun.

4 – Shtëpia ime është i vetmi aset që kam.

5 – Studjo shumë në mënyrë që një kompani të të punësojë.

6 – Nuk do të jem kurrë i pasur.

7 – Paraja është fuqi.

Komentoni