Lajme

Infografikë: Institucione të fuqishme, më pak korrupsion

Integritetit Publik vlerëson vendet dhe cenueshmërinë e tyre nga korrupsioni, si dhe kapacitetet e tyre për ta luftuar atë.

Ju mund të klikoni në linkun e mëposhtëm për ta parë radhitjen e vendevehttp://www.evropaelire.org/a/strong-instituti…/28038471.html

Leni koment

Email-i juaj nuk do te publikohet.


*