Kuriozitet

I fiton 84 milionë si në ëndërr!

Në tërheqjen e lotarisë evropiane “Euro jakpot” dje në Helsinki është tërhequr fituesi me fat i cili fitoi 84.8 milionë euro.

Numrat fitues ishin 4, 8, 22, 36, 44, 5 dhe i 10, ndërsa njerëzit e lotarisë presin që të përgjigjet fituesi.

Ky është deri më tani fitimi rekord në lotari në territorin e Gjermanisë pasi rekorderi i mëhershëm ka qenë nga Kelni me një fitim prej 76.8 milion euro.

Shanset për një fitim të tillë kanë qenë 1 ndaj 95 milionëve. /KI/

Komentoni