Bota

Hungari: Nga eksplodimi në Budapest – dy policë të plagosur

Dy oficerë të policisë janë plagosur nga një eksplodim i fuqishëm në qendër të kryeqytetit Budapest në Hungari.

Policia tha sot se nga ky eksplodim, që ka ndodhur mbrëmë vonë, janë plagosur dy policë, që ishin duke patrulluar në këmbë.

Kjo hapësirë është bllokuar dhe policia po zhvillon hetime për këtë shpërthim.

Komentoni