Kosova

Sveçla: Rikallo kurrë s’ka qenë pjesë e KAN-i, por kriminel (Dokument)

Ministri i MBPZhR-së, të premten ai apostrofoi edhe zyrtarë të Vetëvendosjes, si ish bashkëpunëtor, kurse me Albin Kurtin deklaroi se ka punuar në ish – organizatën KAN.

Por këtë e mohon Sveçla që thotë se aty ka qenë kryetar i kuvendit dhe se as që bëhet fjalë se Rikalo të ketë qenë pjesë e asaj organizate.

Sveçla ka vazhduar edhe më tej, duke thënë se me ato që deklaroi Rikalo, PDK po bën iso.

Ky është positmi i Sveçlës:

Komentoni