KosovaToplajm

Hetohen menaxherët e ShSKUK-së, ministri Rrahmani paralajmëron masa ndaj tyre

Mënyra se si do të definohet tenderi “Pastrimi i hapësirave spitalore” mund të përcaktojë edhe fatin e disa menaxherëve të Shërbimit Klinik Universitar të Kosovës.

Mënyra e jashtëligjshme e shpalljeve të fituesve dhe rritja e çmimit të tenderit, e cila ka tejkaluar vlerën e buxhetit që posedon ShSKUK-ja, sipas ministrit të Shëndetësisë, Imet Rrahmani, nuk do të kalojë pa ndëshkim për përgjegjësit që e kanë sjellë në gjendje këtë institucion, shkruan sot Koha Ditore.

Ky tender e ka aktivizuar Prokurorinë e Shtetit. Burime të gazetës kanë thënë se Prokuroria në bashkëpunim me Policinë e Krimeve Ekonomike janë duke e hetuar mënyrën sesi ka shkuar procesi i përzgjedhjes së fituesve dhe se si nëpërmjet këtij procesi i është shkaktuar dëm institucionit. 

Komentoni