Bota

Heshtja e zhurmshme e spastrimit etnik (Video)

Të refuzuar nga vendi që e quajnë shtëpi dhe të padëshiruar nga fqinjët, myslimanët Rohingya janë përshkruar shpesh si pakica më e përndjekur në botë.

Në vetëm tri javët e fundit, qindra-mijëra të tillë kanë ikur nga dhuna në Mianmar.

Komentoni