Kuriozitet

Hedhin foshnjat nga kulmi i xhamisë!!!

Një ritual i vjetër indian i hedhjes së foshnjave nga xhamia në një qilim e ngrinë gjakun në damarë. Ky ritual i rrezikshëm i hedhjes së foshnjave është një traditë shumë vjeçare në Indi që është shpallur jolegale më 2011, por përkundër ndalimit dhe kërcënimeve të organeve të rendit ka mjaft shumë që nuk heqin dorë sepse konsiderojnë se ndërprerja e traditës u shkurton foshnjave fatin dhe jetëgjatësinë. 

Komentoni