Sport

Haradinaj: Toni Kuka, Majlinda dhe Nora, sot ma keni rrit zemrën!

Ish-kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, i cili po mbahet padrejtësisht në Francë, i është gëzuar fitores së Majlinda Kelmendit e Nora Gjakovës sot në Kampionatin Evropian, për të cilët ka thënë “ja u paça borxh dedikimin e fjalët e mira për mua!”

Postimi i plotë i Haradinajt:

Komentoni