Kosova

Haradinaj: Opozita të jetë më e përgjegjshme

Kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj, ka diskutuar rreth mungesës së deputetëve të opozitës, të cilët vendosën të lëshojnë sallën.

Për këtë ai theksoi se i vjen keq që opozita nuk është këtu.

“Unë kam qenë në seancë si i pari i qeverisë me ligje që janë direkt të drejtuara dhe që ndihmojnë qytetarët e vendit dhe kam parë opozitën kur kanë prit me pa a i kemi 61 vota, në mënyrë që të mos bëhet kuorumi, për tema krejt të zakonshme të jetës së njerëzve të këtij vendi. Kjo praktikë e nisur prej tyre sot kuptohet se nuk më pëlqen. Nëse opozita ka tema që dëshiron të ndihmoj qytetarët e vendit, gjithnjë mundet me llogarit në përkrahjen e secilit. Nuk kërkojnë debat për tema që i interesojnë qytetarëve të vendit”, ka thënë Haradinaj në seancën  e sotme të Kuvendit.

Ai ka shtuar se për temat e sotme janë dhënë shpjegimet e nevojshme. /Kosova.info/

Komentoni