Kosova

Haradinaj: Mos e neglizhoni procesin, votoni

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka ftuar qytetarët e Kosovës që të dalin në zgjedhje dhe mos të neglizhojnë procesin.

Pasi ka votuar në njërën nga qendrat e votimit në Prishtinë, ai ka thënë se raundi i dytë i votimit është moment i rëndësishëm po aq sa raundi i parë.

“U bëj thirrje të gjithë qytetarëve të të gjitha komunave që janë në balotazh të votojnë dhe të mos e neglizhojnë procesin. Rëndësia e daljes në votime është jashtëzakonisht e madhe. Kosovën e presin shumë punë. Ata që marrin përgjegjësi, duhet ta kenë legjitimitetin e qytetarëve”, ka thënë Haradinaj.

Komentoni