Kosova

Haradinaj: Mehmedi ka lënë gjurmë të pashlyeshme në mediat shqiptare

Kryetari i Alenacës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, ka thënë se vdekja e gazetarit dhe publicistit Qani Mehmedi është një lajm i dhimbshëm.

Haradiaj ka thënë se Mehmedi ishte një prej emrave më njohur të media shqiptare.

Ai ka thënë se kontributi i tij ka lënë gjurmë të pashlyeshme në median shqiptare.

Postimi i plotë i tij:

Komentoni