Kosova

Haradinaj: LDK e ka lënë Kosovën pa ushtri

Kreu i ekzekutivit, Ramush Haradinaj, ka vazhduar përplasjet me GP të LDK-së në Kuvend, duke akuzuar LDK-në, se në Ambasadën amerikane kishin refuzuar t’ua japin një mandat serbëve dhe nga kjo kishin lënë Kosovën pa ushtri.

“Është LDK-ja ajo që e ka lënë Kosovën pa ushtri. Kemi qenë në Ambasadën amerikane. Na kanë ofruar të kemi ushtrinë në vitin 2014.. LDK-ja ka dashtë me e marrë 1 për qind të votave më shumë. Refuzuan t’ua japin një vend minoriteteve. Kanë shitë patriotizëm”, ka thënë Haradinaj.

“Je tu rrejt”, ka vazhduar t’i thotë kryeministri Haradinaj deputetit të LDK-së, Arben Gashi, i cili nuk dihet se çka i tha kryeministrit nga vendi i tij. /Kosova.info/

Komentoni