Ekonomi

Haradinaj: Gecaj është shembull i njeriut që i jep atdheut

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, ka pritur në takim veprimtarin e Kosovës dhe biznesmenin e njohur kosovar-amerikan, Rrustem Gecaj, me bashkëpunëtorë, i cili e ka përgëzuar për përgjegjësitë e reja që ka marrë si dhe për një fillim të mbarë.

Kryeministri Haradinaj duke e çmuar lartë rolin e Rrustem Gecajt në Lëvizjen Kombëtare, tash afarist në ShBA dhe në Kosovë, ka thënë se Gecaj është shembull i njeriut që i jep atdheut pa pyetur se çfarë mund të bëjë atdheu për të.

Mirëpo, po vjen koha që Kosova të bëjë më shumë për bizneset dhe investitorët dhe në këtë kontekst edhe për vreshtarët dhe verarinë kosovare. /KI/

Komentoni